Fëstivali i Këngës 54: Semifinal 1

The Fëstivali i Këngës is Albania’s most veteran song festival with the first edition being held in December 1962. Since December 2003, it is in use as Albania’s national selection for the Eurovision Song Contest.

A total of 22 songs out of the two semifinals go to the final. They are chosen by an expert jury.

 Date  Time  Host(s) Venue Watch Online
25/12/2015 20:45 CET Pandi Laço & Blerta Tafani Palace of Congresses, Tirana


# Artist Song Result
1 Egzon Pireci Triumf YouTube
2 Simbol Artiste YouTube
3 Voltan Prodani Dëgjoje këngën o atë YouTube
4 Adrian Lulgjuraj Jeto dhe ëndërro Q YouTube
5 Sigi Bastri Engjëll i lirë Q YouTube
6 Dilan Reka Buzëqesh Q YouTube
7 Luiz Ejlli Pa mbarim Q YouTube
8 Nilsa Hysi Asaj Q YouTube
9 Orgesa Zaimi Një shishe në oqean YouTube
10 Erga Halilaj Monolog Q YouTube
11 Florent Abrashi Të ndjek çdo hap Q YouTube
12 Teuta Kurti Në sytë e mi Q YouTube
13 Kozma Dushi Një kafe Q YouTube
14 Aslaidon Zaimaj Merrmë që sot Q YouTube
15 Egert Pano Mos ik Q YouTube

Related news about Albania